Stresshantering med Uneståhls Mentala Träning (5v)

Stresshanteringskurs med mental träning som pågår under 6 tillfällen.

——————————————————————————

Stresshantering med Uneståhls Mental Träning.

Start:Datum se nedan (anmäl intresse)
Längd:6 gånger
Förkunskaper:Inga
Pris med intyg:Privatpersoner kr/deltagare
Företag kr/deltagare + moms

Efter kursens slut kommer du erhålla intyg på att du genomfört kursen “Stresshantering med Uneståhls Mental Träning” hos Goaldmind Coaching.

——————————————————————————

Aktuella Kursdatum:

Planerad start: (Augusti-September 2019)


——————————————————————————

Kursinnehåll

Vi kommer att träffas under 5 veckor, en gång i veckan förutom första veckan då vi träffas 2 gånger. Kursen kommer att bestå av teoridel om Stress, Stresshantering och Mental Träning. Under dessa veckor kommer vi att arbeta med Uneståhls Mentala Träning för att få ett bra verktyg för att hantera stress, få ned grundspänningen, stärka självbilden och arbeta med målprogrammering.

Mellan träffarna kommer deltagarna få arbeta självständigt med den mentala träningen. Även andra uppgifter kommer deltagaren få göra där ibland test kopplat till livskvalitet. Detta är en grundkurs som ger dig en bra grund att stå på och bra verktyg att ha med dig i livet. Kursen kan räcka att arbeta vidare med självständigt.

Om du är nyfiken, om du vill veta mera, om du är intresserad av att gå kursen är du hjärtligt välkommen att kontakta mig. Om du skickar meddelande skriv att du är intresserad av stresshanteringskursen, ditt namn, telefonnummer och mejladress så återkommer jag till dig.

Kontakta mig via kontaktformuläret.

(Uppdaterad 1 augusti 2019)