Om mig

ScreenShot1572

Jag heter Pia Lundvist och är Certifierad Internationell Coach enligt ICC, NLP Practitioner, NLP-Coach®, Hypnoscoach, Stress-coach, Mental Trainer Practitioncer och i Handledare i Sorgbearbetning.

Jag har tidigare arbetat på kontor i många år med bland annat administration, reception, bouppteckningar, systemutveckling, ekonomi och skatter. Jag har trivs där jag varit och ändå vetat länge att jag ska göra något annat och sökte under många år innan jag bestämde mig för att testa och se vad som kändes rätt för mig. Det jag visste var att jag ville arbeta med människor och ville hjälpa men inte hur.

Polletten trillade ner med en rejäl duns när jag kom till Mallorca och Skandinaviska Ledarhögskolans Certifieringsutbildning till Coach år 2013. Nu hade jag hamnat helt rätt.

Därefter har jag gått utbildning inom NLP som ibland förkortas ”Nå livets potential” och är ett mycket kraftfullt verktyg till Coachingen.  Gemensamt med dessa utbildningar är att jag arbetat både i egenskap av den som leder processen och med mig själv. Är certifierat som NLP-Coach® där används Coaching och NLP tillsammans för att skapa bästa resultatet.

Certifieringen till Hypnoscoach innehåller förutom Hypnos och Coach också NLP Practitioner och Mental Trainer Practitioner som de två andra delarna och är mycket kraftfull. Har också med mig Certifiering för att leda Sorgbearbetning från Svenska Institutet för Sorgbearbetning.

Fler utbildningar är på gång, då jag ser livet som en ständig inspirerande utveckling för att kunna ge dig och mig själv det bästa i livet.

I egenskap av Coach ser jag dig som den viktigaste delen och att identifiera dina mål. Jag tror på dig och din potential! Jag ser fram emot att få hjälpa just dig på din väg!
 

Varmt Välkommen att höra av Dig!

Pia Lundqvist
Goaldmind Coaching

(Uppdaterad 13 februari 2019)