Om mina Tjänster

Här nedan presenteras vad några av mina tidigare klienter sagts om Coaching och Energirening som jag gjort:

Process Coaching

“Jag har fått mer grepp om upplevelser. Att jag har satt upp tydligare mål i framtiden. Jag har ansträngt mig för att sätta ord på och forma mina drömmar till att bli mer överskådliga och mindre spretiga. Intressant att blicka framåt, fånga drömmar och våga se mer konkret på vart jag vill vara om 10 år ex.”

“Frågeställningar som får mig att reflektera och komma vidare i min målsättning. Fått en tydligare bild av vad jag värdesätter för tillfället och hjälp att strukturera upp mitt nuläge och målbild”


NLP-Coaching

Om att förändra beteende, gällande tankar som håller en vaken om nätterna: “Fungerat mycket bra. Tänker inte på det längre”
“Haft glädje av Goaldminds coaching vid två tillfällen. Smidigt och effektivt. Har hjälpt mig att bli av med upprepande negativa tankar och med att få ett jobb”


Hypnos-Coaching

“7 veckor idag utan godis. Låter kanske lite men har man ätit godis i stort sett varje dag i säkert 30 år så är detta stort.”

“Jag sover hela nätter, inget jag sökte för. Jag blir mer sällan irriterad, känner mej lugnare, trots att jag alltid varit en lugn människa. Har fått en hjälp att få igång mej själv,  och det fungerar. Så fort jag träffar Pia blir jag lugn”

“Har hittat en metod att slappna av och behålla mitt inre lugn på arbetet och tro på att det är möjligt i framtiden oxå. Pia är trevlig, förtroende-ingivande och jag har känt att hon verkligen vill hjälp mig”


Stresshanteringskursen med Mental Träning

“Goaldminds stresshanteringskurs med mental träning har fått mig att upptäcka ett helt nytt liv. Innan var jag stressad i både arbete och familjeliv, hade daglig oro och ångest samt ont i kroppen som ingen sjukgymnast kunde råda bot på. Efter kursen, samt personlig coachning av Pia, mår jag SÅ bra! Jag har lärt mig själv ett nytt sätt att tänka och vara.

Jag har fått verktyg till hur jag skapar min egen tillvaro och därigenom kan minimeras stressen och då även ångesten. Min kropp gör inte ont längre. Jag kan verkligen rekommendera detta, mitt liv kommer aldrig att bli detsamma, detta har ändrat mig från grunden och jag kommer att fortsätta med den mentala träningen för att må ännu bättre.”

Energirening av Person

“….Du har hjälpt mig att känna mig bättre och mer inspirerad igen.”

“…det är så mycket som stämmer och tankar som ‘ växt till sig’, .. Summa summarum är att jag ser mera klart på mitt liv. Förstår en del saker bättre. “

“Jag har alltid problem med PMS, efter energireningen var mådde jag mycket bättre.”

“Efter förra energireningen upplevde jag en stor förändring med mina känslor kopplat till en nära relation som jag kämpade med.”

“Jag kände mig så avslappnad och lugn efter energireningen”

“Känner mig verkligen som förnyad, med ny kraft efter din rening”

Energirening av en person upplevdes som förvirrad. Första tillfället “Är mera som sig själv igen. Bättre än på länge”. Efter 4 gånger: “Ute och gick promenad på 3 km vilket gick bra. Upplevelse att vara piggare och må bättre.”

“Resultaten av dina energireningar är alltid så djupgående”

Energirening av bostad

“…Reningen av bostad fick all gammal energi att försvinna bort.

Jag kan känna den nya lättare energin i mitt hem. Och en ung familj har varit och tittat på vår lägenhet nu, som länge har varit ute på försäljning.”

(Uppdaterad 16 juni 2020)