Energirening

Boka tid för Energirening

Det kan du göra här.

BOKA TID

Allmänt

Energirening kan göras både på person och på bostad. Om du är intresserad av energirening av bostad, kontakta mig för mera information här.

Energirening på person, kan göras med anteckningar eller utan anteckningar. Skillnaden är att jag med anteckningar tonar in och du får efteråt ett dokument med dessa anteckningar och noteringar som jag gjort.

När energirening görs så renas lager som avser både nutid och dåtid.

Intresserad vad andra sagt om mina Energirening, se här.

Välja Anteckningar eller inte?

Att välja anteckningar kan vara en extra bonus, som kan vara intressant och givande för din utveckling, förståelse och insikter. Det kan ge en förståelse för vad som skett under reningen och också se vad som kan vara bra att ta hand om och kan också verifiera det du anat, eller ge dig nya insikter.

Vad är?

Energirening på person handlar om att rena energier, städa energier som påverkar dig negativt. Att städa gör att det blir renare och det blir lättare att ta sig fram. Under tid som går så samlar vi på oss saker, inte bara i form av fysiska saker, även i form av tankar, känslor. Och därför är det bra att vi städa även här.

Vid reningen oavsett om gör med anteckningar eller inte så renas olika delar. Det som renas först är det som behöver renas först, och reningen görs lager för lager. Reningen går igenom olika delar, områden. Och ibland renas alla områden, ibland renas bara vissa områden allt utifrån vad som behöver renas först.

De olika områdena avser bland annat: påverkan av andra människor, påverkan av omgivningen, rädsla, ilska, kärlek och relationer.

Olika typer av energirening?

Förutom personlig energirening, så gör jag på specifik situation. Precis som namnet säger, så avser det en särskild situation, såsom inom specifikt område där noterar allt inte flödar så som önskar.  Kan också vara kring en framtida situation såsom en resa, sjukhusbesök, familjeträff eller något annat. Detta är bara några exempel, kontakta mig gärna för mer information och för prisinformation.

Energirening på medicin, det som renas är på negativa biverkningar på den specifika medicinen. Dessa bör göras innan medicin intas. Om medicinsk behandling, som injektion eller liknande så behövs information om tidpunkt. Kontakta mig för mer information.

Energirening på släktled, är en energirening som kan vara kraftfull då reningen görs på dig själv, den sida valt (far eller mor) och sedan dennes släktled. Kontakta mig gärna för mer information.

Energirening på bostad, gör jag på distans. Kontakta mig för mera information kring prisuppgifter.

Varför görs?

Det är som städning det är bra att göra, i alla fall ibland, och har du aldrig gjort det då är behovet större. Du kan se det som en helt separat del där du städar upp för att må bättre eller som en del för att gå vidare med coaching i någon form för att nå de mål du vill uppnå.

När passar?

Energirening på person passar för alla oavsett om du känner dig stressad,  påverkad av energier eller inte. Så har du fördel av detta. Exempel på resultat som kan uppnås är att förutom att energierna som påverkar dig renas är att det som hindrat dig tidigare kan bli lättare att ta itu med, mår bättre, mera energi. Om du vill höra vad andra sagt så kan du läsa här.

Om du är intresserad av någon av de andra energireningarna kontakta mig gärna för att se vilken som passar din situation bäst.

Jag vill göra Energirening, hur gör jag?

Du bokar tid här och jag kommer då kontakta dig för inbokning av tid. Då helt på distans så kommer jag på avsatt tid kommer jag börja Energireningen. Då per telefon, så ringer jag upp dig på bokad tid. Energireningen tar cirka 30-60 minuter.

Vid köp av inklusive anteckningar;
Kommer jag att sammanställa anteckningarna och skicka dem till dig per e-post (normalt inom 2-3 dagar).

 

Kontakta mig om du vill veta mera eller boka tid här. prisuppgifter hittar du här.

Hjärtligt Välkommen att boka!
Pia på Goaldmind

(Uppdaterad 14 september 2021)