Livsvägs-Coaching

ScreenShot166

Vad är Coaching?

Coaching handlar om att bidra till att människor presterar och mår bättre. Det handlar om att hjälpa någon, exempelvis Dig, att förändras på det sätt du vill och hjälpa dig att gå i den riktning du vill. Att uppnå ditt mål.

Goaldminds Livsvägs-Coaching handlar om coaching i livet för livet, att få ut det bästa av ditt liv, i stort som i smått.  Det kan användas för att komma vidare i utvecklingen, lösa ett problem, anta en utmaning och liknande. Problemet, utmaningen, målet kan vara större eller mindre, tydligt eller diffust. Coachen stödjer dig aktivt på vägen mot ditt mål.

Coachingen görs individuellt, det som utmärker Process Coaching är att den har en steg för steg process och NLP Coaching arbetar mer med enskilda processer. Dessa två går också bra att använda i kombination med varandra.


Varför använda Coaching?

Genom att anlita en Coach kommer du fortare att nå ditt mål genom att ha en utomstående som lägger märke till saker som du inte ser. Någon som tror på dig och din kapacitet.

Hur kan Coaching användas?

Det kan användas inom väldigt många olika områden. Det handlar mycket om att Leva det liv Du vill Leva! Att förändra och skapa nytt för att nå dit. För att ge några exempel:

– Förändra arbetssituation
– Förändra beteenden
– Nå specifika mål
– Motivation
– Fobier
– Flygrädsla
– Börja träna
– Gå ned i vikt
– Börja rökfritt liv
– Leva hälsosamt
– Minska stress i vardagen
– Frisätta tid
– Starta eget
– Att må bra
o.s.v.

Läs mera om NLP-Coaching och Processcoaching.
För mera om hur jag arbetar läs under Om Goaldmind.

För att boka tid eller för mera information kontakta mig på
telefon 073-9527540. För att köpa presentkort gå till boka direkt.

(uppdaterad 24 september 2018)