Tack det gamla – Välkommen det nya!

Ett år har snart gått till ända. Det har varit ett år som utmärkt sig. Det kan vi nog vara överens om. Mycket har skett som vi aldrig trott skulle kunna ske! Och vi fogade oss ganska lätt! Och hur långt är vi beredda att offra, försaka och förlora.

Även om andra tycker människor gör fel. Och kanske påtalar det också gärna vad som är “rätt”. Men det gör ju inte du och jag! Vi vet ju att alla har faktiskt rätt att tro på det de tror på. Ibland är ju detta lättare än annars så att säga. Masterclass i tålamod är en symbol för 2020. Att visa tolerans för oliktänkande. Men också att stå i sin egen tro och söka det som sant är. Det är utmaningar vi fått och som vi får – det får oss att växa. Att vara tålmodig när medmänniskor inget förstår. Kom ihåg för att få rätt kunskap behöver vi fråga rätt personer. Att också se vem som talar sant – för världen är inte som pinnochio så vi alla vet. Fast ibland är det tydligare än vi kunde tro. Se dig omkring och se vad du ser.

Jag har en övertygelse att jag tycker det är viktigt att människor vet varför de tror som de tror och att de får tro. Högt i tak har aldrig skadat. Har vi högt i tak nu? Hur ser det ut i ditt liv? Hur ser det ut i världen omkring dig?
Och utanför dig?

Att arbeta med övertygelse och hjälpa människor att nå sina mål är en del av mitt arbete. Jag ser också hur jag själv än mera tydligt ser vad som är viktig och vad jag önskar mig i en julklapp. Det går inte att köpa – men jag hoppas och jag ber och jag är övertygad att vi kommer att åter igen ha detta! Jag undrar bara hur vägen dit kommer bli.

Så Fasten your seatbealts 2021 närmar sig! Nu kör vi! Nu laddar vi ryggsäcken med kärlek, mod, kurage, integritet och ett fridfullt sinne! Jag tror på en bättre värld!

Stor Kram på er!!
Ni är Underbara!
Pia på Goaldmind

Comments are closed.